SKOLESOCIALRÅDGIVER

På Resen Skole er Skolesocialrådgiver Michelle Kristensen tilknyttet.  Jeg træffes hver onsdag fra kl. 8-15.45 og efter aftale.

Skolesocialrådgiverne tilbyder samtaler til forældre og børn, sparring og vejledning til lærere og pædagoger med fokus på en tidlig og forebyggende indsats for at barnets vanskeligheder udvikler sig.
Skolesocialrådgiveren har desuden til formål at fremme dialogen mellem familie, skole og forvaltningen samt at fremme rummeligheden og løsninger i skolerne.

Der bliver ikke oprettet en sag ved kommunen, hvis et barn, en forælder eller en lærer søger råd og vejledning.  Du kan være anonym, hvis du er forælder og ønsker vejledning.

I den vedhæftede pjece kan du læse mere om Skolesocialrådgiverfunktionen. Pjecen kan printes (3-fløjet).

Michelle Kristensen
Skolesocialrådgiver